Sometimes HOME isn’t 4 walls, it’s 2 eyes and a heartbeat…

Deze quote vond ik op internet en het dekt precies de lading bij een interieuradvies. Je thuis voelen is namelijk zoveel meer dan vier muren maar vooral een gevoel wat je ervaart bij thuis komen na een lange werkdag of als je terug komt van vakantie. Na dat laatste vind ik het altijd bijzonder om mijn huis weer binnen te lopen: je ziet je interieur weer met andere ogen, bijna als een vreemde. Juist dán voel je of je het mooi of fijn vindt of juist niet en verlang je misschien naar de inrichting van je leuke B&B of hippe hotel, of het vrije gevoel van de natuurcamping. Wat het gevoel ook mag zijn, weet dat vrijwel alles mogelijk is in “interieurland”. Ga los en experimenteer en zorg ervoor dat je hart weer sneller gaat kloppen bij thuiskomst! XX