OVER

meubelverhuurIk ben Trudy Langeveld en ben van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met kleur, vorm, kunst, design en interieur te maken heeft.
Ik werd o.a. geïnspireerd door mijn grootmoeder (1902) van mijn moeders kant waar ik tijdens schoolvakanties vaak logeerde. Zij was haar tijd ver vooruit door op veilingen meubels en andere leuke spullen voor haar huis te kopen. In die tijd deden de meeste mensen 30 jaar met hun, bij hun huwelijk aangeschafte, meubels. Alles werd zo praktisch mogelijk neergezet en zo bleef het ook jaren staan….bij mijn “oma  Apeldoorn” echter niet, regelmatig schoven we met de meubels zodat er weer een compleet nieuwe woonkamer ontstond.
Op 19-jarige leeftijd kwam ik in contact met iemand die haar huis zeer smaakvol had ingericht met Frans en Belgisch antiek en prachtige kunst. Een onalledaagse antieke linnenkast in de open keuken diende als servieskast, een muur bij de antieke eethoek was volgehangen met een collectie van o.a. moderne kunst, er waren knal- turquoise muren in de slaapkamer passend bij de turquoise Aziatische vazen die op de antieke Franse commode stonden….het was een openbaring dat een interieur ook zó kon zijn!

In de jaren dat ik in Frankrijk woonde en werkte werd deze passie nog verder ontwikkeld. Brocante markten, woonbladen, galeries, speciale winkeltjes, antiek marktjes, noem maar op, ik was en ben er nog steeds dol op!

Na vele omzwervingen, verhuizingen en verbouwingen ben ik op aanraden van een buurman gaan overwegen het interieur-pad op te gaan i.p.v. de geplaveide weg van de gezondheidszorg. Toen ook een bevlogen tante erop aandrong er iets mee te gaan doen, omdat zij zelf deze kans nooit had aangegrepen, ben ik mijn hart gaan volgen.

Welk interieur past bij wie, wat zorgt ervoor dat partners met verschillende woonstijlen toch een compromis kunnen sluiten waar ze beiden blij van worden? Het is mensenwerk.

Sinds 2006 ben ik klanten gaan adviseren op interieurgebied. Een nieuwe indeling, meer eenheid, meer rust, een bepaalde stijl doorvoeren, kleuradvies, een metamorfose van klein tot heel uitgebreid….alles is ontzettend leuk om te doen.

In 2012 ben ik ingesprongen op de veranderende woningmarkt. Bij de Styling Concepts Group, de eerste en enige Q-for gekwalificeerde opleiding op dit gebied in Nederland, heb ik de opleiding tot verkoopstylist gevolgd. Een totaal ander concept want bij verkoopstyling wordt de woning als marketingobject neergezet, toegespitst op een grote doelgroep. Een perfecte woningpresentatie op internet is hierbij van groot belang. De zoektocht naar een woning begint hier, dus de eerste indruk moet zo goed zijn dat de interesse gewekt wordt met een bezichtiging tot gevolg. Van een verkoopstyling-advies tot meubelverhuur voor leegstaande panden, ik help je graag. Hierbij verwijs ik je naar mijn andere website: www.dehuizenzuster.nl.