WERKWIJZE

*Wil je graag thuis DIRECT Interieuradvies krijgen waarbij we samen kijken naar je woonwensen, verbeterpunten en gewenste interieurstijl? Ik kom op afspraak bij je thuis en geef je hierbij gedurende 2 à 3 uur advies. We kunnen ter plekke zien welke kleuren mooi zouden zijn, welke indeling je wellicht fijner vindt, noem maar op. Ook kan ik je helpen aan adressen van mooie woonwinkels, vaklui en webshops waar je je geliefde producten kunt vinden. We kijken samen naar de oplossingen die jou aanspreken.

*Wil je liever een klein ONLINE Interieuradvies? Dit kan fijn zijn als je wat verder weg woont, weinig tijd hebt om mij te ontvangen, een kleiner budget hebt of bijvoorbeeld een (vakantie-)woning in het buitenland hebt. Wil je een wat algemener en kleiner advies dan is dit dé mogelijkheid om toch tips en tricks te krijgen om je interieur een update te geven. Je kunt mij via de mail 3 woonwensen doorgeven (bijvoorbeeld eenheid, meer rust of welke kleur op de muur óf bijvoorbeeld een andere eettafel, bank en lamp) en maximaal 10 foto’s toesturen van de ruimte. Neem de foto’s uit elke hoek en vanuit het midden zodat ik een goed beeld heb. Geef zo nauwkeurig mogelijk aan wat je stoort, wat je graag anders ziet en/of waar je tegenaan loopt. Gedurende anderhalf uur analyseer ik thuis je woonwensen en ga op zoek naar eventuele meubels/accessoires/kleuren. Ook kan ik je helpen aan adressen van leuke woonwinkels en/of webshops waar je je geliefde spullen kunt vinden. Vervolgens plannen we samen een dag en tijd in om dit telefonisch te bespreken gedurende een half uur. Ik stuur je vervolgens via email de links naar de gevonden producten/(web)winkels. Zie ook mijn blog dat ik hierover geschreven heb!

*Wil je een COMPLEET Interieuradvies? Ik kom op afspraak bij je thuis om je woonwensen te bespreken en de ruimte te bekijken waar je advies over wilt hebben. Ik maak foto’s en maak thuis een offerte voor je. Zodra je akkoord gaat met de offerte ga ik voor je aan de slag (op volgorde van binnenkomst), je komt dus niet voor verrassingen te staan. Een compleet interieuradvies bestaat uit minimaal 2 plattegronden op schaal met nieuwe indelingen, zodat je kunt kiezen. Verder ontvang je een schriftelijk rapport waarin de indelingen uitgebreid beschreven worden zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Ook maak ik een moodboard waarop de meubels en accessoires staan die ik voorstel. Zo krijg je een goed beeld hoe het eruit komt te zien. Ik streef ernaar om creatief en “out of the box” te denken om tot een verrassend resultaat te komen. Ook ontvang je een shoppinglijst met de benodigde producten (zoals bijvoorbeeld zitbanken, salontafels, fauteuils, vloerkleden, TV-meubels, kasten, eettafels, eetkamerstoelen, bedden, nachtkastjes, side-tables, bijzettafeltjes, wandbekleding zoals behang of kleuradvies, raambekleding, verlichting en accessoires), afmetingen, prijzen en bijbehorende adressen/websites van de (woon/web)winkels. Zo hoef je geen kostbare tijd te spenderen aan uren shoppen in woonwinkels en behoed je jezelf voor miskopen!

TARIEVEN

COMPLEET INTERIEURADVIES: Voor een Compleet Interieuradvies heb ik een uniform tarief à € 75,-* incl. btw per uur. Uiteraard breng ik vóóraf een offerte voor je uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Zodra je de offerte geaccepteerd hebt ga ik voor je aan de slag (op volgorde van binnenkomst).

DIRECT INTERIEURADVIES AAN HUIS: Wil je Direct Interieuradvies aan huis om je woonwensen te bespreken? Ik kom graag bij je langs om je hierbij te helpen. De kosten hiervoor bedragen € 299,-* incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur.

ONLINE INTERIEURADVIES: Stuur me maximaal 10 foto’s van de betreffende ruimte en 3 woonwensen. Ik analyseer gedurende 1,5 uur je woonwensen en ga op zoek naar oplossingen. Ook ga ik, indien gewenst, op zoek naar meubels en/of accessoires. Vervolgens plannen we een dag en tijd in om het advies uitgebreid telefonisch te bespreken gedurende een half uur. De kosten hiervan bedragen €149,-* incl. BTW.

PERSONAL SHOPPING BIJ 2 VAN JE FAVORIETE WOONWINKELS:
Loop je in je favoriete woonwinkel en twijfel je bij je aankopen? Vind je kiezen ook zo moeilijk? Ik ga met veel plezier met je shoppen om je te behoeden voor miskopen. Ik houd goed voor ogen welke stijl je wilt behouden en/of verkrijgen. Personal shopping bied ik aan als aanvulling op een uitgebreid interieuradvies of direct advies aan huis. De kosten hiervoor bedragen € 299,-* incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur, we bezoeken hierbij samen 2 van je favoriete woonwinkels.

KILOMETERVERGOEDING:
Buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,30 per km.

ANNULERING BINNEN 48 UUR:
*=Mocht je verhinderd zijn of wil je je afspraak verzetten, dan verzoek ik je uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch contact met mij op te nemen. Wanneer je je afspraak na deze tijd annuleert of je niet op de afgesproken tijd aanwezig ben ik genoodzaakt de kosten van de afspraak in rekening te brengen.