WERKWIJZE

Ik kom op afspraak bij je thuis om je woonwensen te bespreken en de ruimte te bekijken waar je advies over wilt hebben.

– Je kunt ter plekke DIRECT Interieuradvies krijgen (gedurende 2 à 3 uur) waarbij we samen kijken naar de diverse woonwensen, verbeterpunten en/of woonstijl, óf kiezen voor een

– COMPLEET Interieuradvies. Ik bespreek de woonwensen, maak foto’s en ga thuis voor je aan de slag als je akkoord gaat met de offerte. Hierbij inbegrepen zitten minimaal 2 plattegronden op schaal met nieuwe indelingen, zodat je kunt kiezen. Verder ontvang je een schriftelijk rapport waarin de indelingen uitgebreid beschreven worden zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Ook maak ik een moodboard waarop de meubels en accessoires staan die ik voorstel. Zo krijg je een goed beeld hoe het eruit komt te zien. Ik probeer van alle voorgestelde meubels twee varianten aan te bieden zodat je een keuze hebt. Ik streef ernaar om creatief en “out of the box” te denken om tot een verrassend resultaat te komen. Ook ontvang je een shoppinglist met de benodigde producten (zoals zitbanken, salontafels, fauteuils, vloerkleden, TV-meubels, kasten, eettafels, eetkamerstoelen, bedden, nachtkastjes, side-tables, bijzettafeltjes, wandbekleding zoals behang of kleuradvies, raambekleding, verlichting en accessoires), afmetingen, prijzen en bijbehorende adressen/websites van de (woon)winkels. Zo hoef je geen kostbare tijd te spenderen aan uren shoppen in woonwinkels en behoed je jezelf voor miskopen!

 

TARIEVEN

COMPLEET INTERIEURADVIES:
Voor een Compleet Interieuradvies heb ik een uniform tarief à € 75,- incl. btw per uur. Uiteraard breng ik vóóraf een offerte voor je uit, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Zodra je de offerte geaccepteerd hebt ga ik voor je aan de slag.

DIRECT INTERIEURADVIES aan huis:
Wil je Direct Interieuradvies aan huis om je woonwensen te bespreken? Ik kom graag bij je langs om je hierbij te helpen. De kosten hiervoor bedragen € 299,- incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur.

PERSONAL SHOPPING BIJ 2 VAN JE FAVORIETE WOONWINKELS:
Loop je in je favoriete woonwinkel en twijfel je bij je aankopen? Vind je kiezen ook zo moeilijk? Ik ga met veel plezier met je shoppen om je te behoeden voor miskopen. Ik houd goed voor ogen welke stijl je wilt behouden en/of verkrijgen. Personal shopping bied ik aan als aanvulling op een uitgebreid interieuradvies of direct advies aan huis. De kosten hiervoor bedragen € 299,- incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur, we bezoeken hierbij samen 2 van je favoriete woonwinkels.

KILOMETERVERGOEDING:
Buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,30 per km.