WERKWIJZE

*Wil je graag thuis een DIRECT Interieuradvies krijgen waarbij we samen kijken naar je woonwensen, verbeterpunten en gewenste interieur stijl? Ik kom op afspraak bij je thuis en geef je hierbij direct gedurende 2 à 3 uur advies. We kunnen ter plekke zien welke kleuren mooi zouden zijn, welke indeling je wellicht fijner vindt, noem maar op. Ook kan ik je helpen aan adressen van mooie woonwinkels, vaklui en webshops waar je je geliefde producten kunt vinden. We kijken samen naar de oplossingen die jou aanspreken.

*Wil je een COMPLEET Interieuradvies? Ik kom op afspraak bij je thuis om je woonwensen te bespreken en de ruimte te bekijken waar je advies over wilt hebben en maak foto’s.  Vervolgens stuur ik je een offerte op maat op. Zodra je akkoord gaat met de offerte ga ik voor je aan de slag (op volgorde van binnenkomst).

Een compleet interieuradvies bestaat uit minimaal 2 plattegronden op schaal met nieuwe indelingen, zodat je kunt kiezen. Verder ontvang je een schriftelijk rapport waarin de indelingen uitgebreid beschreven worden zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Ook maak ik een moodboard waarop de meubels en accessoires staan die ik voorstel. Zo krijg je een goed beeld hoe het eruit komt te zien. Ik streef ernaar om creatief en “out of the box” te denken om tot een verrassend resultaat te komen. Ook ontvang je een shopping lijst met de uitgezochte meubels en/of accessoires, afmetingen, prijzen en bijbehorende adressen/websites van de (woon/web)winkels. Zo hoef je geen kostbare tijd te spenderen aan uren shoppen in woonwinkels en behoed je jezelf voor miskopen.

TARIEVEN

COMPLEET INTERIEURADVIES: Voor een Compleet Interieuradvies heb ik een uniform tarief à € 85,-* incl. btw per uur. Uiteraard breng ik vooraf een offerte voor je uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Zodra je de offerte geaccepteerd hebt ga ik voor je aan de slag, op volgorde van binnenkomst.

DIRECT INTERIEURADVIES AAN HUIS: Wil je Direct Interieuradvies aan huis om je woonwensen te bespreken? Ik kom graag bij je langs om je hierbij te helpen. De kosten hiervoor bedragen € 299,-* incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur.

PERSONAL SHOPPING BIJ 2 VAN JE FAVORIETE WOONWINKELS:
Loop je in je favoriete woonwinkel en twijfel je bij je aankopen? Vind je kiezen ook zo moeilijk? Ik ga met veel plezier met je shoppen om je te behoeden voor miskopen. Ik houd goed voor ogen welke stijl je wilt behouden en/of verkrijgen. Personal shopping bied ik aan als aanvulling op een “Compleet interieuradvies” of ” Direct interieuradvies aan huis”. De kosten hiervoor bedragen € 299,-* incl. btw, de duur hiervan is 2-3 uur, we bezoeken hierbij samen 2 van je favoriete woonwinkels.

KILOMETERVERGOEDING:
Buiten een straal van 10 km vanaf Oegstgeest reken ik een kilometervergoeding van € 0,30 per km.

ANNULERING BINNEN 48 UUR:
*Mocht je verhinderd zijn of wil je je afspraak verzetten, dan verzoek ik je uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch contact met mij op te nemen. Wanneer je je afspraak na deze tijd annuleert of je niet op de afgesproken tijd aanwezig bent, ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de afspraak in rekening te brengen.