ZAKELIJK ADVIES

Bij een zakelijk advies draait het vooral om de sfeer en cultuur van het bedrijf dat je wilt uitstralen. Niet alleen je bedrijfspand is bepalend voor de (kantoor)inrichting, maar ook de tak van sport waarin je werkzaam bent.

Een interieur advies voor een kantoorpand, een instelling of een winkel is van toegevoegde waarde om je pand op te laten vallen bij je klanten en de werknemers een fijne plek te geven om te werken. Een groot deel van je leven speelt zich immers af op de werkvloer. Wat is er niet mooier dan het interieur te laten matchen met waar jij en je bedrijf voor staan? Meestal geven kleine veranderingen al een groots resultaat, zoals bijvoorbeeld ander kleurgebruik, mooie verlichting of accessoires. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Kantoorpand in Leiden – Iedereen is onder de indruk van de sfeer en de uitstraling!

In oktober 2021 heb ik Trudy benaderd i.v.m. verhuisplannen van ons bedrijf. Ik zag Trudy regelmatig op LinkedIn voorbij komen met re-styling’s die ze gedaan had voor woningen. Op de vraag of ze ook iets voor ons nieuwe pand kon betekenen zei ze: “ik heb nog nooit een kantoorpand gerestyled maar het lijkt me wel een mooie uitdaging en ik denk dat ik het wel kan”. Spannend, maar het gevoel en vertrouwen was goed, dus we durfden het wel aan. Er moest enorm veel gebeuren maar Trudy heeft ons van A tot Z begeleid en geholpen met alle keuzes: kleuren, vloeren, wanden, meubilair, inrichting, keuken in de lunchruimte, accessoires, verlichting, maar ook door ons in contact te brengen met goede en betrouwbare leveranciers. We zijn enorm tevreden over het resultaat! Ook als klanten of andere bezoekers op het Kanaalpark komen, is iedereen onder de indruk van de sfeer en de uitstraling. Dus Trudy, enorm bedankt; je hebt het vertrouwen meer dan waar gemaakt!

Alexis Eustatia, Qompas BV, Leiden

Praktijkruimte in Oegstgeest – Kinderen voelen zich hier geborgen!

Trudy heeft mij geholpen om de kamer waarin ik met kinderen werk, om te toveren van ‘verzamelhok’ naar een rustige, vriendelijke en evenwichtige praktijkruimte. Nadat zij een keer was komen kijken, hebben we de stijl en sfeer van de kamer besproken. Trudy luistert goed naar je wensen en voelt heel goed aan welke uitstraling een ruimte zou moeten hebben. Ze heeft een uitgebreid ontwerp gemaakt, met tekeningen en een moodboard, zodat je een duidelijk beeld hebt bij de mogelijkheden voor kleuren, meubels en verlichting. Desgewenst geeft ze ook tips voor winkels waar je kunt gaan kijken. Trudy denkt echt met je mee en komt met originele ideeën en oplossingen waar je zelf nooit op zou komen. Daardoor is mijn werkruimte nu niet alleen efficiënt ingericht, maar straalt ook warmte uit. Een hele fijne kamer, waar ik mijn leerlingen met plezier in ontvang!

Heleen van Kemenade, Lichtpuntjes Remedial Teaching, Oegstgeest

Kantoor aan huis – wat een metamorfose qua indeling, kleuren en inrichting!

In maart 2021 bracht je voor de derde keer advies uit voor ons huis maar voor het eerst met een zakelijke reden. Ik zocht naar interieuradvies over hoe ik een van de zolderkamers kon omvormen tot een kantoorruimte. Tijdens corona was de kamer al in gebruik geraakt als thuiskantoor maar nu ik een eigen adviesbedrijf heb opgericht wordt deze kamer definitief mijn kantoorplek. En dus werd het tijd er iets moois van te maken! Je hebt me verrast, wederom. Je kwam met twee ontwerpen, een “moodboard” met indrukken van de inrichting en de sfeer en een lijst met koopadressen. Ook gaf je tips welke muurverf kleuren goed zouden passen. Het verrassende is eigenlijk dat het zowel een kantoor gaat worden maar dat er ook de flexibiliteit is om de kamer te gebruiken als overnachtingsplek voor gasten. De uitstraling is die van een chique hotel suite, classy!

Dank ook voor de concrete adviezen waar ik kan gaan winkelen voor de inrichting – meubels, verlichting en accessoires. Heel praktisch en efficiënt.

Trudy, bedankt voor al je goede werk. Het zal je niet verrassen dat ik je van harte zal aanbevelen aan mensen die een vergelijkbaar zakelijk inrichtingsvraagstuk hebben!

Henk Folmer, Summitbook, Oegstgeest

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd geraakt, of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij mailen of bellen 06 – 46 41 66 55.