REFERENTIES

Wie gingen je voor? Je leest het hier:

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik een bestaand appartement in het Zendingshuis te Oegstgeest gekocht. In het appartement had de tijd ruim 20 jaar stilgestaan.

Conclusie: het hele appartement moest gestript worden en de verbouwing duurde bijna 3 maanden. Wat is het dan heerlijk dat er een interieurstyliste als Trudy Langeveld bestaat die direct door “”de oude meuk”” heen kan kijken en een professioneel en deskundig advies geeft.

Daarnaast verstaat Trudy de kunst om “’inclusief” te kunnen denken, niet iedere adviseur gegeven. Of het nu om de vervanging van de keuken, badkamer of toilet etc. ging, direct lag er een plan klaar met bijbehorend kleurenpalet, die met elkaar een nieuw geheel vormden.

Daarnaast is het ook heerlijk om iemand naast je te hebben, die weet waar je de spullen kunt bekijken/kopen om snel een beslissing te nemen. Je hebt het al druk genoeg met de verbouwing sec.

Misschien wel haar mooiste eigenschap: als je haar advies per item ziet, ben je misschien nog niet direct enthousiast, maar als je alle items bij elkaar neemt, zie je direct dat het een fantastisch geheel vormt tevens qua kleuren en chique uitstraling!

Kortom, we kunnen een ieder, die een verbouwing overweegt of een partiële aanpassing in zijn/haar woning wil gaan doen, Trudy Langeveld van harte aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Frits Verhaert, Oegstgeest

Trudy weet je woonwensen te transformeren tot een zeer compleet interieur voorstel. Diverse voorstellen mbt indeling en suggesties voor kleurgebruik. Ze levert een moodboard bij, zodat je goed een beeld krijgt van haar voorstellen. En als kers op de taart ontvang je een uitgewerkte shoppinglijst, waarop uitgebreid staat vermeld waar je artikelen kunt kopen, tegen welke prijs en evt maten. Ook na oplevering mag je Trudy contacten om te sparren of toch nog een stukje advies. Een topvrouw!

K, Oegstgeest

In maart 2021 bracht je voor de derde keer advies uit voor ons huis maar voor het eerst met een zakelijke reden. Ik zocht naar interieuradvies over hoe ik een van de zolderkamers kon omvormen tot een kantoorruimte. Tijdens corona was de kamer al in gebruik geraakt als thuiskantoor maar nu ik een eigen adviesbedrijf heb opgericht wordt deze kamer definitief mijn kantoorplek. En dus werd het tijd er iets moois van te maken! Je hebt me verrast, wederom. Je kwam met twee ontwerpen, een “moodboard” met indrukken van de inrichting en de sfeer en een lijst met koopadressen. Ook gaf je tips welke muurverf kleuren goed zouden passen. Het verrassende is eigenlijk dat het zowel een kantoor gaat worden maar dat er ook de flexibiliteit is om de kamer te gebruiken als overnachtingsplek voor gasten. De uitstraling is die van een chique hotel suite, classy!

Dank ook voor de concrete adviezen waar ik kan gaan winkelen voor de inrichting – meubels, verlichting en accessoires. Heel praktisch en efficiënt.

Trudy, bedankt voor al je goede werk. Het zal je niet verrassen dat ik je van harte zal aanbevelen aan mensen die een vergelijkbaar zakelijk inrichtingsvraagstuk hebben!

Henk Folmer, Summitbook, Oegstgeest

In oktober 2021 heb ik Trudy benaderd ivm verhuisplannen van ons bedrijf. Ik zag Trudy regelmatig op LinkedIn voorbij komen met restylings die ze gedaan had voor woningen. Op de vraag of ze ook iets voor ons nieuwe pand kon betekenen zei ze: “ik heb nog nooit een kantoorpand gerestyled maar het lijkt me wel een mooie uitdaging en ik denk dat ik het wel kan”. Spannend, maar het gevoel en vertrouwen was goed, dus we durfden het wel aan. Er moest enorm veel gebeuren maar Trudy heeft ons van A tot Z begeleid en geholpen met alle keuzes: kleuren, vloeren, wanden, meubilair, inrichting, keuken in de lunchruimte, accessoires, verlichting, maar ook door ons in contact te brengen met goede en betrouwbare leveranciers. We zijn enorm tevreden over het resultaat! Ook als klanten of andere bezoekers op het Kanaalpark komen, is iedereen onder de indruk van de sfeer en de uitstraling. Dus Trudy, enorm bedankt; je hebt het vertrouwen meer dan waar gemaakt!

Alexis Eustatia, Qompas BV, Leiden

Onlangs hebben we interieur advies gekregen van Trudy voor onze woonkamer. Ze heeft twee indelingen gemaakt en een voorstel gedaan voor passende meubels, lampen, schilderijen, gordijnen en kleuren op de muur. We zijn er erg blij mee! Het is erg mooi en sluit goed aan bij onze smaak en de stijl van het huis. Het heeft ons veel richting gegeven. We zijn nu stap voor stap de aangeraden spullen (of variaties daarop) aan het kopen en hebben tussendoor steeds nog even overleg met Trudy. Ze blijft erg behulpzaam en denkt goed mee. We zijn begonnen met het vloerkleed en de grote lampen en binnenkort komt de eettafel. Daarna gaan we werken aan de details en de kleuren op de muur. Kortom, we zijn niet alleen erg blij met het advies maar ook met alle nazorg!

Sophia (34) en Dirk-Jan (37), Oegstgeest 

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, kwamen we weer in Nederland wonen. Ons nieuwe huis was helemaal naar onze zin ingericht, alleen die zitkamer….Wat ik ook probeerde, het stond gewoon niet. Te veel stijlen, te veel verschillende kleuren. Trudy was de reddende engel. Met haar gedetailleerde tekeningen en beschrijvingen ontstond er een nieuwe kamer. Door een paar dingen weg te laten, de rest beter te groeperen, een nieuwe kleur op de muur, en een paar nieuwe dingen ontstond een geheel. Als ik Trudy tussendoor advies vroeg, reageerde ze snel of kwam even langs. De hele familie gebruikt de kamer nu met plezier. Trudy heeft goed inzicht, zelf had ik het zo niet gekund!

Denise Zeeuw, Wassenaar

Trudy Langeveld heeft ons zeer complete interieuradviezen gegeven, waarbij drie voorstellen voor indeling waar ik zelf nooit op was gekomen. Kleuradvies, een moodboard en een complete shoppinglijst waar exact in wordt vermeld waar alles tegen welke prijs te koop is. Wat mij daarnaast erg aanspreekt is dat er een mooie mix is ontstaan tussen duurdere design-spullen en het vloerkleed van Karwei. Trudy kiest dus niet voor de makkelijke weg, en weegt zorgvuldig alles af om zo tot een verbluffend eindresultaat te komen. Een aanrader!

Gertia Koek, Oegstgeest

Trudy was an incredible help in understanding our wishes and helping create a step by step plan for us to realize our dreams and our new living rooms. Her communication is simple, clear and she has a real talent for interior design. That, added to her local knowledge of the best shops and contractors in the area, made her visit a real pleasure and extremely insightful.

Rob, Oegstgeest

Van een klein appartement naar een eengezinswoning, met een baby van een paar maanden, dat heeft wat voeten in de aarde. We liepen vast met de inrichting, maar met de adviezen van Trudy wordt ons huis het “thuis” waar we naar op zoek waren.

Het contact met Trudy is zeer prettig, zowel via de mail als tijdens onze gesprekken. We wisten zelf niet zo goed wat wilden met onze inrichting, maar al in het eerste gesprek werden onze wensen duidelijk. Praktisch, rustig, stoer, warm en gezellig, dat moest het worden. Toen Trudy haar plannen kwam presenteren viel het ons meteen op hoe goed ze had geluisterd; alles wat wij aangegeven hadden kwam terug in het advies. Trudy heeft voor ons een helemaal passend en ‘outside the box’ advies gemaakt, dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken! Het is leuk dat je meerdere opties krijgt, waardoor het nog meer ‘eigen’ wordt. Bovendien heeft Trudy ook aan de toekomst gedacht, ons interieur kan met wat kleine aanpassingen mee blijven groeien met onze dochter. Een ander pluspunt is dat Trudy tot in de kleinste details heeft doorgedacht; we kregen zelfs een lijst met kindvriendelijke planten. Ook met het budget wordt rekening gehouden; op de handige bijgeleverde shoppinglist staan opties in verschillende prijsklassen. Kortom; wij raden interieuradvies van TL Interiors zeker aan!

Laura, Leiderdorp

Trudy is a lovely person. She has the ability to listen and understand your needs. My husband and I are very happy on how she redesigned our living and dining area…it feels like us and I am amazed on how she picked up our wishes and thoughts. I strongly recommend her and would love for her to redesign the rest of our house. She is professional, efficient and truly a nice person.

Marianna, Oegstgeest

Na aanschaf van nieuwe zitbanken waren wij onze woonkamer eigenlijk een beetje zat. We konden het echter niet eens worden over hoe we de kamer gezelliger zouden kunnen maken. Meer kleuren, maar welke, anders, maar hoe? Uiteindelijk heb ik voor mijn vrouw’s verjaardag haar een interieur- en stylingadvies van Trudy cadeau gedaan.

Na toezending van foto’s en een bezoek op afstand (vanwege Corona) is Trudy met onze niet geheel synchroon lopende wensen en ideeën aan de slag gegaan. Na enkele weken is daar een uitgebreid advies voor herschikking van de meubelen, accessoires, kleuren, inclusief moodboard verschenen. Met de toelichting van Trudy ging dat ook leven. Ook schotelde zij verschillende mogelijkheden voor. Voorstellen waarbij je niet gelijk door de prijs wordt afgeschrikt. Dat maakt het ook eenvoudiger om keuzes te maken.

De kleurvoorstellen voor muur en accessoires spraken ons allebei aan, en dan kom je ineens een heel stuk verder.

Wij zijn nu ruim een maand verder, en we hebben al best een aantal stappen genomen. De indeling van de woonkamer is omgegooid, nieuw kleed, nieuwe kussentjes op de bank, nieuw kunstwerk aan de muur, ander kunstwerk verhangen naar plek waar t veel meer tot zijn recht komt.

Nu nog kleur op de muur, en dat gaat binnenkort gebeuren. Hoeft ook allemaal niet tegelijk. Maar nu is het in ieder geval al veel gezelliger en 1 geheel. Trudy, dank je wel…..

Monique en Hans, Oegstgeest

Trudy Langeveld van TL Interiors, heeft mij enorm geholpen met het inrichten van ons vakantiehuis in Zeeland. Mijn wens was om het huis licht, ruimtelijk, modern en een vleugje chic te restylen. Trudy’s advies en uitstekende smaak heeft tot resultaat gehad dat het hele huis nu een eenheid is door dezelfde kleuren en stijl aan te houden. Ik vond het fijn om de keuze te hebben uit twee ontwerpen om het huis te restylen.
Ik raad Trudy van harte aan! Zij is deskundig, creatief en luistert goed naar de wens van de client.

Karin, Oegstgeest

Ik heb een online (d.m.v. het toesturen van foto’s en wensen) woonadvies van Trudy gewonnen. En wat was ik daar blij mee!!! Trudy gaf een zeer compleet advies op het gebied van inrichting, van kleur, meubels en accessoires. Echt top. Het gaafste vond ik dat ze zelfs links gaf waar bepaalde meubels te koop zijn. Ik moet er nog vervolg aan geven, maar dat komt binnenkort. Het is nogal een operatie, want de hele woonkamer moet leeg en geverfd worden. En ik heb het nu even druk. Ik zal zeker t.z.t. foto’s laten zien. Ik kan het je zeker aanbevelen.

Tenny, Leiden

Al jaren was de inrichting van onze woonkamer een doorn in het oog. Het was een grote lange kamer waarin veel kastruimte en meubels stonden. De stijl van de woonkamer was anders dan van de andere woonruimten op de begane grond. Dat komt doordat de woonkamer later is gebouwd.

We kregen het zelf niet voor elkaar om in deze woonkamer een bij het huis passende sfeer te creëren. De woonkamer bleef ‘het lelijke eendje’ van ons huis. Trudy kwam en leerde ons met heel andere ogen naar onze woonkamer te kijken. Het belangrijkste advies dat ze ons gaf was: MINDER IS MEER.

Vooral opruimen, zodat al die kasten niet meer nodig zijn. Minder stoelen en fauteuils in de ruimte zodat je de ruimte van de woonkamer ook ziet en ervaart. Toen we eenmaal op dat spoor waren gezet door Trudy gingen we zelf ook verder denken. We maakten bijvoorbeeld een multifunctionele lage kast die voldoende opbergruimte bood voor ons brandhout en verder op te bergen spullen en een houtwand.

Het resultaat is VERBLUFFEND! We zijn er superblij mee. De woonkamer is nu qua stijl helemaal passend bij de rest van de ruimten en helemaal eigen gemaakt gebaseerd op de adviezen van Trudy. Dus Trudy, geweldig bedankt!

Petra, Boerderij Restaurant Op de Brusse, De Heurne

Kinderen de deur uit, alle muren wit geverfd, vloer geschuurd en lichte banken gekocht!

We waren op zoek naar een luchtigere sfeer met alle leuke spullen die we in de loop der jaren verzameld hadden, maar hoe? En ik had een hele waslijst wensen voor meubels die ik nieuw wilde zoals o.a. kleed, salontafel, eettafel, wandmeubel en ik wilde een brandende haard en een nieuwe ombouw voor de verwarming.
Via via kwam Trudy op ons pad, uitgangspunt, woonkamer herinrichten met onze eigen spullen.

Samen hebben we uit het hele huis en de tuin spullen verzameld waar ik aan gehecht ben en waar Trudy wel wat in zag. Het resultaat is verbluffend, het is alsof alles nu zijn plek gevonden heeft. En het leukste is, er hoeft helemaal niets meer gekocht te worden.

Op de plek waar ik een tapijt wilde ligt nu een koeienkleed dat ik al had, de salontafel is niet meer nodig, verschillende kleine tafeltjes die er al waren staan bij de zitplekken, de eettafel mag blijven en krijgt een ander kleurtje en op de plek voor het wandmeubel is de piano terug. De kaarsen in de haard flikkeren nu zo gezellig dat hij voor mij niet meer echt brandend hoeft te worden en de huidige verwarmingombouw valt nu weg achter een bankje, dus die hoeft niet meer vervangen te worden.

Haar kracht is om te kijken naar wat er is en waar je blij van wordt en dat te versterken. Ik wilde aanvankelijk strak en Scandinavisch, maar waar we op uit zijn gekomen is waar ik me het meeste thuis in voel.

Ik beveel Trudy ten zeerste aan, ik zou het hele huis aan haar toevertrouwen als dat aan de orde was.

Anne von Zboray, Oegstgeest

Beste Trudy,

Dankzij jouw advies hebben we na de verbouwing van ons huis, onze woonkamer ingericht. Onze wensen waren een mix van robuust en industrieel met veel groen erin. We kregen de mogelijkheid om de inrichting gefaseerd uit te voeren; van het aanschaffen van een nieuwe bank tot een kast op maat rondom het raam. Tips voor kleuren op de muren, de verlichting en kleine details. We zijn enorm blij met het idee van de kast rondom het raam, het creëert heel veel ruimte! Daarnaast is er nu, ook door het kleed bij de bank, een echte zithoek ontstaan. We hebben gekozen voor een bank met losse poef zodat je er echt alle kanten mee op kunt.

Nu zijn we langzaam verder aan het inrichten: we gaan kijken voor nieuwe gordijnen en de muur wordt nog geschilderd (project voor in de winter). Het TV kastje gaat nog vernieuwd worden en bij de eettafel nog geen stappen gemaakt.

Wat we vooral ook heel erg fijn vinden: we hoeven niet meer te zoeken, staat het op het moodboard? Zoja dan kan het en anders kijken we er eigenlijk ook niet naar. Het uitzoeken van lampen voor aan het plafond is ook gemakkelijk nu we weten welke er in het advies staan.
Mede dankzij de handige lijst met adressen voor de meubels, de eventuele winkels of webwinkels kunnen we ons interieur stap voor stap vormgeven.

Kortom we zijn erg blij met het advies, volgen het eigenlijk stap voor stap, en zien ons huis groeien in eenheid, warmte en gezelligheid, doel behaald.
Nogmaals Trudy, hartelijk dank!

Jan-Jaap & Monica, Voorhout

Afgelopen jaar hebben we besloten te verhuizen naar een jaren dertig huis. Echter het huis was erg somber door donkere kleuren en een verkeerde stijlkeuze. Ik was erg onzeker om verkeerde of geen keuzes te maken, aangezien we snel het huis gingen betrekken. Het sprak mij aan dat ze een uurtarief interieuradvies had en ik direct bij haar terecht kon. Trudy heeft dus voor mij binnen een uur een zeer snelle analyse gemaakt qua indeling en kleur. Ik ben echt buitengewoon tevreden over het resultaat! Ik heb de meeste van haar ideeën uitgevoerd en kon zo sneller beslissen en dit laten uitvoeren. Hierdoor hoefde ik niet in discussie thuis en kon ik direct terugvallen op haar advies. Wat mij is bijgebleven is haar professionaliteit, hulpvaardigheid, uitgesproken ideeën en het snelle meedenken. Ik heb het contact als zeer efficiënt en professioneel ervaren

Brenda v.d. O., Sassenheim

Ik kan iedereen Trudy zeer aanbevelen. Ze is enthousiast, vindingrijk, heeft veel inzicht, reageert snel, denkt mee, zoekt oplossingen, zoekt adressen voor eventuele aankopen etc. Etc. Zeer tevreden, zowel voor huis als bedrijf!

Anja van ’t Slot, Wassenaar

Praktijkruimte in Oegstgeest – Kinderen voelen zich hier geborgen!

Trudy heeft mij geholpen om de kamer waarin ik met kinderen werk, om te toveren van ‘verzamelhok’ naar rustige, vriendelijke en evenwichtige praktijkruimte. Nadat zij een keer was komen kijken, hebben we de stijl en sfeer van de kamer besproken.

Trudy luistert goed naar je wensen en voelt heel goed aan welke uitstraling een ruimte zou moeten hebben. Ze heeft een uitgebreid ontwerp gemaakt, met tekeningen en een moodboard, zodat je een duidelijk beeld hebt bij de mogelijkheden voor kleuren, meubels en verlichting. Desgewenst geeft ze ook tips voor winkels waar je kunt gaan kijken.

Trudy denkt echt met je mee en komt met originele ideeën en oplossingen waar je zelf nooit op zou komen. Daardoor is mijn werkruimte nu niet alleen efficiënt ingericht, maar straalt ook warmte uit. Een hele fijne kamer, waar ik mijn leerlingen met plezier in ontvang!

Heleen van Kemenade, Lichtpuntjes Remedial Teaching, Oegstgeest

Wij hebben Trudy leren kennen en waarderen bij het opnieuw stylen van onze huiskamer. Ze heeft een prima gevoel voor wat de klant wil en combineert dat met creativiteit en goede smaak

Erik Poelman, Oegstgeest

Ik heb de hulp van Trudy ingeroepen toen ik weer eens ‘iets met mijn woonkamer wilde doen’, maar geen idee had waar te beginnen. Trudy is bij ons thuis geweest en heeft ons op basis van dat ene gesprek advies gegeven. Haar oplossing was eigenlijk simpel: maak er één geheel van. Zij heeft ons een aantal eenvoudige, praktische en makkelijk te realiseren adviezen gegeven. Meer en meer ontstaat een geheel door bijvoorbeeld meubelstukken te verplaatsen, het vloerkleed anders te leggen en lampen te vervangen. Top! Als ik weer begin te twijfelen pak ik haar adviezen en moodboard erbij!

Angelique van Beelen-van Steen, Oegstgeest

Al een tijdje zoekende naar het ‘goede gevoel’ in huis kwam ik via internet op de site van Trudy terecht. In de vele aanbiedingen van interieurstylisten gaf haar site mij direkt het ‘goede gevoel’. En in de praktijk bleek dat helemaal te kloppen! Mijn probleem: te donker en te vol werd door Trudy ook zo ervaren. Ze heeft een plan gemaakt waar wij ons direkt in konden vinden, het klopte gewoon. Super Trudy, echt heel goed aangevoeld wat het probleem was en dat omgezet in plan waar we echt heel blij mee zijn! Nu de uitwerking ervan, stap voor stap (zoals Trudy ons ook aanraadde) maar zelfs zonder al te veel geld uitgeven nu al met veel resultaat..en dat alleen door meubels/spullen weg te halen en lichter te verven! Heel benieuwd naar het eindresultaat maar weet zeker, het wordt het ‘goede gevoel’. Trudy ga je ook foto’s sturen maar denk zelfs dat als het klaar is en je bent in de buurt, je moet komen kijken! Groet, Anneke

Anneke Hoogendoorn, Boskoop

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, kwamen we weer in Nederland wonen. Ons nieuwe huis was helemaal naar onze zin ingericht, alleen die zitkamer….Wat ik ook probeerde, het stond gewoon niet. Te veel stijlen, te veel verschillende kleuren. Trudy was de reddende engel. Met haar gedetailleerde tekeningen en beschrijvingen ontstond er een nieuwe kamer. Door een paar dingen weg te laten, de rest beter te groeperen, een nieuwe kleur op de muur, en een paar nieuwe dingen ontstond een geheel. Als ik Trudy tussendoor advies vroeg, reageerde ze snel of kwam even langs. De hele familie gebruikt de kamer nu met plezier. Trudy heeft goed inzicht, zelf had ik het zo niet gekund!

Denise Zeeuw, Wassenaar

Trudy, zit te genieten van de compleet andere aanblik van mijn woon- en eetkamer. Deze heeft een veel ruimtelijker aanzicht gekregen en oogt bijzonder fris. Zeker de blauwe wand is een eyecatcher. Zou nl. zelf nooit op deze kleur gekomen zijn. Al je afspraken ben je heel snel en goed nagekomen en je was ook zo attent om diverse mensen en websites aan te dragen voor schilderwerk en accessoires. Hartelijk dank hiervoor en ik kan je zeker aan iedereen aanbevelen.

Mevr. van der Werff, Alphen a/d Rijn

Laatst hadden we weer zoiets. Achter de bank voor de open haard staat een oude Chinese sidetable. Wat voor sfeerlampen zet je daar op en waar zijn de leukste adresjes om ze te spotten? En – praktisch punt – waar haal je überhaupt de tijd vandaan om daar allemaal langs te gaan? Zonder enige verplichting spoort Trudy ze op. Niet een maar drie alternatieven. Die overigens allemaal aan onze criteria voldeden. Een moeilijke keuze, maar zij helpt je hem perfect te maken. Trudy bedankt! Je neemt verrassend heerlijk zorgen uit handen en het scheelt ons nog tijd ook!

Doortje Londema, Warmond

Met zeer bruikbare en betaalbare adviezen van Trudy is de kinderkamer van onze 11-jarige zoon veranderd in een stoere jongenskamer waar hij jaren mee vooruit kan!! Vooral het steigerhoutbehang en de witte houten lockerkast waren een geweldig idee!! Het bewijs dat styling echt niet altijd duur hoeft te zijn.

Mirjam Visscher, Monster

Trudy, Heel veel dank voor je plezierige en actieve meedenken in mijn proces om na mijn scheiding een nieuwe plek te maken van mijn huis. En het is een succes!!! Eerst een avondje bladeren door al je boeken… kleuren… ideeën… inspiratie. Ik denk dat ik het je best lastig heb gemaakt met al mijn (wisselende) voorkeuren en ik was dan ook heel benieuwd waar je mee zou komen… En ik moet zeggen: ik was blij verrast! Een mooi groot vel met sfeerplaatjes en een uitgebreide beschrijving van het interieur; per kamer ingedeeld en met goede samenhang. Kleuren, accessoires, indeling; het stond er allemaal in. En natuurlijk beginnen met opruimen…ook dat heeft wonderen gedaan. Het verven is nu grotendeels gedaan. Sommige kleurveranderingen waren best wel spannend, maar ik heb ze met vol vertrouwen uitgevoerd en het mooie is, dat na verloop van tijd de puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Wat jij natuurlijk al lang had gezien. En ook je accessoires, de sidetables, sfeerlampen, (keuken)stoelen…allemaal even geweldig. Echt genieten! Nogmaals heel veel dank en tot binnenkort, zodat je ook zelf kan zien wat er van je ontwerp is geworden.

Andreas van der Burgh, Nieuwkoop

Lieve Trudy, Na het bekijken van jouw website en vooral na het lezen van het zinnetje: “Hangt er sinds de verhuizing van enkele jaren geleden nog steeds een peertje aan het plafond…” voelde wij ons direct aangesproken!
Tijdens het telefonisch gesprek was het prettig om te horen dat je ook slechts voor enkele peertjes naar Hilversum wilde komen. Je kende de stijl van het huis al maar was er slechts één keer kort geweest. Maar dat bleek kort genoeg voor jou geweest te zijn om ons het juiste advies te geven! Drie lampen had je spontaan voor ons op zicht meegenomen en die pasten zo mooi dat wij ze namen. Wij hebben daarna nog van je advies gebruik mogen maken voor de woonkamer. Het was heel fijn om ideeën met je uit te wisselen zodat wij uiteindelijk wisten wat wij graag wilden. Nu konden wij zelf gericht naar enkele meubelstukken zoeken zonder ons voortdurend af te vragen of dat wel een goede keuze zou zijn om aan te schaffen. Wij hielden nog contact met elkaar en je gaf ons handige adresjes en tips zo gaandeweg. In korte tijd heb je ervoor gezorgd dat wij met enkele aanpassingen onze inrichting, naar onze persoonlijke stijl, weer eigentijds en sfeervol hebben kunnen maken. Wij zouden je hartelijk willen bedanken voor de hele fijne samenwerking en wij zouden graag in de toekomst weer met je samen willen werken!

Familie Wilms, Hilversum

Lieve Trudy, Hierbij wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je adviezen, hulp en tijd! We vinden het echt geweldig hoe ons huis door jou ook deze keer weer een volledige metamorfose heeft ondergaan. Een paar jaar geleden kwam je o.a. met de white wash en kreeg ons huis al een heel andere sfeer. Nu, na al weer heel wat jaartjes, waren we weer aan een verandering toe. En het is echt geweldig hoe je dit aangepakt hebt. De meubels werden verschoven, we kregen allerlei adresjes en sites voor een nieuwe eetafel met stoelen, we gingen samen dingen bekijken en je dacht steeds met ons mee. Ook je verfadviezen waren super. De woonkamer en keuken vormen nu een geheel en ook in onze hal is die sfeer doorgetrokken. Je kwam met super mooie lampen en schattige kapjes voor de andere lampen. Kortom, we zijn erg blij met alles wat je voor ons gedaan hebt. We wensen je heel veel succes en plezier met dit werk en hopen dat veel klanten je weten te vinden.

Evelyn Kleinrouweler, Nieuwkoop