INTERIEURADVIES

Bij een interieuradvies draait het vooral om je persoonlijke smaak. Ook je woning is bepalend voor de stijl van de inrichting. Een  woning uit begin 1900 met hoge plafonds heeft een totaal andere sfeer dan een 70-er jaren doorzonwoning met relatief lage plafonds. De locatie kan eveneens een rol spelen, als ook de gezinssamenstelling. Een ouder echtpaar stelt bijvoorbeeld andere eisen aan een interieur dan een jong gezin met kleine kinderen.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat men door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor geen keuzes kan maken. Het interieur valt of staat bij een goede indeling. Door deze “kloppend” te maken is er vaak al een wereld van verschil. Met een plattegrond op schaal ontdek ik snel waar de knelpunten liggen en wat de mogelijkheden van een ruimte zijn. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wil je dolgraag die hippe accessoires, kleurrijke kussens, dat stoere behang of dat comfortabele vloerkleed maar heb je weinig tijd of weet je die inspirerende winkel(s) niet te vinden? Ik zorg ervoor dat ze in je “Complete Interieuradvies” -plan voorkomen.

Wil je je interieur geheel of gedeeltelijk vernieuwen? Ongeacht de grootte van het project of je budget, kom ik graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Mijn persoonlijke voorkeur heeft een kenmerkende stijl: een combinatie van oud en design, licht, ruimtelijk, naturel, stoer, sfeervol en een vleugje chic. Toch pas ik me aan aan JOUW wens, het is tenslotte jouw woning en jij moet je er prettig in voelen. Samen komen we tot een ontwerp waarbij je je weer “thuis” voelt!

Je interieur én tuin in dezelfde sfeer en stijl?

Door mijn samenwerking met tuinontwerpster Joyce Goudswaard (www.joycegoudswaard.nl) behoort dit nu ook tot de mogelijkheden.
Wij kunnen een compleet plan voor zowel je binnen- als buitenruimte verzorgen.
Hierbij geven wij veel aandacht aan dezelfde stijl, kleuren, materialen en zichtlijnen, uiteraard in goed overleg. Persoonlijk contact met de opdrachtgever vinden wij allebei belangrijk, want jij moet je uiteindelijk thuis voelen in je huis en tuin.

Als je huis en tuin goed op elkaar zijn afgestemd geeft dat extra veel woonplezier!

De onderstaande moodboards zijn sfeerimpressies van diverse stijlen ter inspiratie. Vanzelfsprekend is jouw persoonlijke voorkeur doorslaggevend bij het advies.

Naturel –  Hip –  Kleurrijk –  Vintage – Chic – Landelijk – Stoer –  Basic –  Industrieel  – Romantisch –  Modern – Eclectisch

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd geraakt, of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij mailen of bellen 06 – 46 41 66 55.