INTERIEUR ADVIES

Bij een interieuradvies draait het vooral om je persoonlijke smaak. Ook je woning is bepalend voor de stijl van de inrichting. Een woning uit begin 1900 met hoge plafonds heeft een totaal andere sfeer dan een 70-er jaren doorzonwoning met relatief lage plafonds. De locatie kan eveneens een rol spelen, als ook de gezinssamenstelling. Een ouder echtpaar stelt bijvoorbeeld andere eisen aan een interieur dan een jong gezin met kleine kinderen.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat men door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor geen keuzes kan maken. Het interieur valt of staat bij een goede indeling. Door deze “kloppend” te maken is er vaak al een wereld van verschil. Met een plattegrond op schaal ontdek ik snel waar de knelpunten liggen en wat de mogelijkheden van een ruimte zijn. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wil je dolgraag die mooie accessoires, zoals kussens, vazen, accessoires,  dat bijzondere behang of dat comfortabele vloerkleed maar heb je weinig tijd of weet je die inspirerende winkel(s) niet te vinden? Ik zorg ervoor dat ze in je “Complete Interieuradvies”-plan voorkomen.

Wil je je interieur geheel of gedeeltelijk vernieuwen? Ongeacht de grootte van het project of je budget, kom ik graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Mijn kracht ligt bij een interieur dat rust uitstraalt, licht is en waarbij je kunt zien wie er woont. Een kenmerkende  kunstzinnige stijl: een combinatie van oud en design, licht, ruimtelijk, naturel, stoer, sfeervol en een vleugje chic. Spreekt je dit ook aan? Neem dan contact met me op en samen komen we tot een ontwerp waarbij je je weer “thuis” voelt.

Naturel | Chic | Kunstzinnig | Scandinavisch | Bohemien | Stoer | Eclectisch

Referenties

Trudy Langeveld heeft ons zeer complete interieuradviezen gegeven, waarbij drie voorstellen voor indeling waar ik zelf nooit op was gekomen. Kleuradvies, een moodboard en een complete shoppinglijst waar exact in wordt vermeld waar alles tegen welke prijs te koop is. Wat mij daarnaast erg aanspreekt is dat er een mooie mix is ontstaan tussen duurdere design-spullen en het vloerkleed van Karwei. Trudy kiest dus niet voor de makkelijke weg, en weegt zorgvuldig alles af om zo tot een verbluffend eindresultaat te komen. Een aanrader!

Gertia Koek, Oegstgeest

Beste Trudy,

Dankzij jouw advies hebben we na de verbouwing van ons huis, onze woonkamer ingericht. Onze wensen waren een mix van robuust en industrieel met veel groen erin. We kregen de mogelijkheid om de inrichting gefaseerd uit te voeren; van het aanschaffen van een nieuwe bank tot een kast op maat rondom het raam. Tips voor kleuren op de muren, de verlichting en kleine details. We zijn enorm blij met het idee van de kast rondom het raam, het creëert heel veel ruimte! Daarnaast is er nu, ook door het kleed bij de bank, een echte zithoek ontstaan. We hebben gekozen voor een bank met losse poef zodat je er echt alle kanten mee op kunt.

Nu zijn we langzaam verder aan het inrichten: we gaan kijken voor nieuwe gordijnen en de muur wordt nog geschilderd (project voor in de winter). Het TV kastje gaat nog vernieuwd worden en bij de eettafel nog geen stappen gemaakt.

Wat we vooral ook heel erg fijn vinden: we hoeven niet meer te zoeken, staat het op het moodboard? Zo ja dan kan het en anders kijken we er eigenlijk ook niet naar. Het uitzoeken van lampen voor aan het plafond is ook gemakkelijk nu we weten welke er in het advies staan.
Mede dankzij de handige lijst met adressen voor de meubels, de eventuele winkels of webwinkels kunnen we ons interieur stap voor stap vormgeven.

Kortom we zijn erg blij met het advies, volgen het eigenlijk stap voor stap, en zien ons huis groeien in eenheid, warmte en gezelligheid, doel behaald.
Nogmaals Trudy, hartelijk dank!

Jan-Jaap & Monica, Voorhout

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd geraakt, of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij mailen of bellen 06 – 46 41 66 55.