KUNST

Art prints

Deze twee kunstwerken van Trudy Langeveld zijn zeer hoogwaardig geproduceerde fine art prints. 

Het gekleurde  kunstwerk Grace heeft een oplage van 25 stuks en is met de grootste zorg vervaardigd. De gelimiteerde editie is geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar. Dit kunstwerk is door Trudy persoonlijk gecontroleerd, hand genummerd 1/25, gesigneerd en voorzien van echtheidscertificaat. 

Het zwart/wit portret van Caroline is een open oplage en is net als Grace geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar.

Verzending: professioneel verpakt, verzending binnen Nederland € 8,50. Ook mogelijkheid om de Art Prints na bestelling af te halen in mijn atelier.

Limited Edition Grace (oplage 25 stuks) – 44×64 cm met gescheurde randen – €195

Caroline – 30x40cm – €60

Andere afmetingen in overleg.

Kisses – Geprint op Dibond – 70x70cm – € 350

50 Shades of Faces

In januari 2020 ben ik gestart met de challenge “50 Shades of Faces” om je deelgenoot te maken van mijn ontwikkeling op schilder gebied. Ik merkte namelijk dat ik blokkeerde als ik op mooi papier schilderde. Daarom heb ik een rol van 50 meter tekenpapier besteld en zo is het idee ontstaan om gedurende 50 weken elke dinsdag een intuïtief geschilderd portret te tonen op Social Media (LinkedIn, Facebook en Instagram). Het papier bleek uiteindelijk toch te dun maar ik gebruik het wel voor studies. Onderstaande portretten zijn dus zowel op tekenpapier als op dik papier geschilderd in diverse stijlen. Het zou leuk zijn als je me gaat volgen op deze kanalen.

Bel of mail me gerust als je interesse hebt in een werk.