KUNST

Art Prints

Deze twee onderstaande kunstwerken van Trudy Langeveld zijn zeer hoogwaardig geproduceerde fine art prints (glicée).

Het portret “Grace” heeft een gelimiteerde oplage van 25 stuks en is met de grootste zorg vervaardigd. De limited edition is geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar. Dit kunstwerk is door Trudy persoonlijk gecontroleerd, hand genummerd 1/25, gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat, wat tevens de garantie is op de zeer lange houdbaarheid en dat er niet meer exemplaren worden gemaakt dan vermeld op het certificaat. Andere formaten behoren tot de mogelijkheden, in overleg.

Het portret “Caroline” is een open oplage en is eveneens geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar.

De Fine Art prints (glicée) worden vervaardigd door Masterprinters Re-Art, levertijd maximaal 14 dagen.

De print kan na bestelling verzonden worden of afgehaald worden in mijn atelier. Bij verzending wordt de art-print professioneel verpakt. De kosten van de verzending binnen Nederland is € 8,50.

Limited Edition Art-Print Grace (oplage 25 stuks), afmeting 50×72,5cm, €225

Art-Print Caroline, open oplage, afmeting 60x42cm, €155

Custom made – geprint op glanzend Dibond – 70x70cm – prijs op aanvraag

De schilderijen “Kisses 1, 2 en 3” zijn custom made schilderijen. Mocht je interesse hebben en ook iets unieks willen hebben met andere monden of ogen o.i.d. , al dan niet gecombineerd met een tekst, dan help ik je graag bij een ontwerp.

50 Shades of Faces

In januari 2020 ben ik gestart met de challenge “50 Shades of Faces” om je deelgenoot te maken van mijn intuïtief geschilderde portretten van vrouwen. Ik merkte namelijk dat ik blokkeerde als ik op mooi papier schilderde. Daarom heb ik een rol van 50 meter tekenpapier besteld en zo is het idee ontstaan om gedurende 50 weken elke dinsdag een intuïtief geschilderd portret te tonen op Social Media onder de naam TL Interiors (op LinkedIn, Facebook en Instagram). Het papier bleek uiteindelijk toch te dun maar ik gebruik het wel voor studies. Diverse portretten zijn inmiddels verkocht, dit staat vermeld op het portret. Leuk als je me volgt via deze kanalen. Bel of mail me gerust als je interesse hebt in een werk.