KUNST

Art Prints

Deze twee onderstaande kunstwerken zijn zeer hoogwaardig geproduceerde fine art prints (glicée).

Het portret “Grace” heeft een gelimiteerde oplage van 25 stuks. De limited edition is geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar. Dit kunstwerk is door mij persoonlijk gecontroleerd, hand genummerd 1/25, gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat, wat tevens de garantie is op de zeer lange houdbaarheid en dat er niet meer exemplaren worden gemaakt dan vermeld op het certificaat. Andere formaten behoren tot de mogelijkheden, in overleg.

Het portret “Caroline” is een open oplage en is eveneens geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar.

De Fine Art prints (glicées) worden vervaardigd door Masterprinters Re-Art, levertijd maximaal 14 dagen.

De print kan na bestelling verzonden worden of afgehaald worden in mijn atelier. Bij verzending wordt de art-print professioneel verpakt. De kosten van de verzending binnen Nederland is € 8,50.

Limited Edition Art-Print Grace (oplage 25 stuks), afmeting 50×72,5cm, €195

Art-Print Caroline, open oplage, afmeting 60x42cm, €125

Custom made – geprint op glanzend Dibond – 70x70cm – prijs op aanvraag

De schilderijen “Kisses 1, 2 en 3” zijn custom made schilderijen. Mocht je interesse hebben en ook iets unieks willen hebben met andere monden of ogen dan help ik je graag bij een ontwerp.

50 Shades of Faces

In januari 2020 j.l. ben ik gestart met de challenge “50 Shades of Faces” om je deelgenoot te maken van mijn intuïtief geschilderde vrouwen-portretten. Gedurende 50 weken heb ik wekelijks een portret geschilderd en elke dinsdag op Social Media geplaatst onder de naam “TL Interiors” (op LinkedIn, Facebook en Instagram). Diverse portretten hebben inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden. Leuk als je me volgt via deze kanalen.

Inmiddels heb ik in mei 2022 een expositie aan huis gehouden die druk bezocht werd. Ook heb ik in juli j.l. deelgenomen aan het evenement “Kunst en Culinair onder de bomen” op Landgoed Oud-Poelgeest te Oegstgeest. I.p.v. op papier te schilderen schilder ik nu ook op grote canvas doeken. Bel of mail me gerust als je interesse hebt in een werk.

Vrije schilderijen

Desire 80x100cm Acryl op Canvas
Judith 50x70cm Acryl op papier VERKOCHT
Confident 50x70cm Acryl op papier
Prisoned 50x70cm Acryl op papier
Compilatie van ogen
Girly 50x70cm Acryl op papier
L’ Avenir 100x100cm Acryl op canvas VERKOCHT
Innocence 80x100cm Acryl op canvas
Dreamer 50x70cm Acryl op papier
Open Mind 20x30cm Acryl op papier
Bibiche 100x150cm Acryl op canvas
Giulia 1x1m Acryl op canvas