KUNST

Art Prints

Deze twee onderstaande kunstwerken zijn zeer hoogwaardig geproduceerde fine art prints (glicée).

Het portret “Grace” heeft een gelimiteerde oplage van 25 stuks en is met de grootste zorg vervaardigd. De limited edition is geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar. Dit kunstwerk is door mij persoonlijk gecontroleerd, hand genummerd 1/25, gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat, wat tevens de garantie is op de zeer lange houdbaarheid en dat er niet meer exemplaren worden gemaakt dan vermeld op het certificaat. Andere formaten behoren tot de mogelijkheden, in overleg.

Het portret “Caroline” is een open oplage en is eveneens geprint met archival inkten op Hahnemühle papier German Edging en heeft een gegarandeerde houdbaarheid van 150 jaar.

De Fine Art prints (glicées) worden vervaardigd door Masterprinters Re-Art, levertijd maximaal 14 dagen.

De print kan na bestelling verzonden worden of afgehaald worden in mijn atelier. Bij verzending wordt de art-print professioneel verpakt. De kosten van de verzending binnen Nederland is € 8,50.

Limited Edition Art-Print Grace (oplage 25 stuks), afmeting 50×72,5cm, €195

Art-Print Caroline, open oplage, afmeting 60x42cm, €125

Custom made – geprint op glanzend Dibond – 70x70cm – prijs op aanvraag

De schilderijen “Kisses 1, 2 en 3” zijn custom made schilderijen. Mocht je interesse hebben en ook iets unieks willen hebben met andere monden of ogen o.i.d. dan help ik je graag bij een ontwerp.

50 Shades of Faces

In januari 2020 j.l. ben ik gestart met de challenge “50 Shades of Faces” om je deelgenoot te maken van mijn intuïtief geschilderde portretten van vrouwen. Onlangs is deze challenge afgerond. Ik heb gedurende 50 weken elke dinsdag een intuïtief geschilderd portret getoond op Social Media onder de naam TL Interiors (op LinkedIn, Facebook en Instagram). Diverse portretten zijn inmiddels verkocht, dit staat vermeld op het portret. Leuk als je me volgt via deze kanalen. Inmiddels schilder ik ook op grote canvasdoeken, deze plaats ik hier ook. Bel of mail me gerust als je interesse hebt in een werk.

Vrije schilderijen