Nieuw: online interieuradvies

Voor mijn verjaardag heb ik onlangs een actie bedacht waarbij ik een gratis online/telefonisch interieuradvies cadeau heb gegeven. De winnaar mocht een woonvraag stellen die ik belangeloos zou beantwoorden. Ik heb haar gevraagd een aantal foto’s toe te sturen van de betreffende ruimte en me te laten weten wat ze graag anders zou willen zien.

I.p.v. met één woonvraag kwam ze met meerdere vragen tegelijk en eigenlijk vond ik dat ook wel grappig. Het toonde alleen maar aan dat het vaak niet om slechts 1 ding gaat, het gaat om een groter geheel. Ik heb de foto’s uitgebreid bestudeerd en heb oplossingen bedacht wat betreft de indeling, de kleuren en het creëren van meer rust en eenheid. We hebben samen een datum en tijd afgesproken en telefonisch alles uitgebreid besproken. Zij was hier heel blij mee en zo is het idee ontstaan om meer mensen te kunnen helpen bij hun woonwensen.

Dus ook als je verder weg woont, niet veel tijd hebt om me bij je thuis te ontvangen, geen groot budget hebt of een woning in het buitenland hebt, dan is er deze mogelijkheid. Wil je meer weten over het online interieuradvies? Kijk dan even op mijn website of neem even contact met me op, leuk om je te spreken!