Het belang van een hoek uitlichten met een duurzame boomstam…

Verlichting, een heet hangijzer bij een interieurplan. Want hoe zorg je er nu voor dat de betreffende ruimte de juiste verlichting krijgt? Regelmatig kom ik bij klanten die zich nauwelijks hebben verdiept in wat verlichting kan betekenen voor hun welbevinden en hun interieur.Een gemiste kans :-).Je kunt een interieur een echte boost geven met mooie lampen, en dat hoeven er echt niet zoveel te zijn als je misschien denkt.

Als ik een nieuwe indeling van een kamer bepaald heb en de meubels in de plattegrond heb ingetekend, is de volgende stap het verlichtingsplan. De belangrijkste vragen die hierbij aan de orde komen zijn: “waar moet licht komen en wat voor functie heeft dat licht?”. Daarna komt pas de vraag: “welk armatuur is het meest geschikt?.

Om niet te verzanden in een cursus verlichting, wil ik me graag beperken tot het belang van hoeken uitlichten in een ruimte. Elke hoek die namelijk niet verlicht is, is niet zichtbaar en is dus optisch niet aanwezig. Een hoek uitlichten maakt de ruimte dus optisch groter, en wie wil dat nu niet?! Om deze reden heb ik een lamp ontworpen die dit bewerkstelligt zonder al te veel ruimte in te nemen: de boomstamlamp! Weg saaie hoek, welkom eye-catcher!

Een stoere, duurzame, milieuvriendelijke en tijdloze lamp die overal toepasbaar is: in de hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, werkkamer, vakantiewoning, logeerkamer, noem het maar op. De combinatie van een grotendeels geschaafde houten voet met een mooie handgemaakte kap geeft een verrassende uitstraling.

De kap wordt handgemaakt en is in iedere kleur en stof leverbaar. Wat dacht je van een tijdloze grove linnen stof voor een natuurlijke uitstraling? Of een aaibare fluwelen stof in een taupe-kleurige crocoprint en een champagnekleurige binnenzijde (voor warm licht), zodat de lamp een chique uitstraling krijgt? Zebraprint, panterprint, effen, alles is mogelijk!

Wil je deze eye-catcher ook in je interieur? Bel of mail me gerust of bestel hem direct via de website, wat jij makkelijk vindt…en je kunt gaan genieten van een lamp die uniek is, net zoals jij!