“Eelk de Fotograaf” blij met gratis advies!

Gistermiddag ben ik samen met tuinontwerpster Joyce Goudswaard op bezoek geweest bij Eelkje Colmjon in Leiden. Zij had namelijk een gratis interieur-  én tuinadvies gedurende 1 uur van ons gewonnen! Dit naar aanleiding van onze presentatie op de Open Coffee Leiden van vrijdagochtend j.l. In ruil voor een “zeepkistmoment” wil de organisatie altijd een gratis dienst aanbieden, in ons geval een gezamenlijk advies omdat we onze samenwerking onder de aandacht wilden brengen. Het visitekaartje van Eelk werd door ons getrokken en het kwam goed van pas omdat zij nog niet zo lang in haar nieuwe woning woont én net een offerte van een hovenier had aangevraagd. Ook op keuken/interieurgebied had zij een aantal vragen.

Eelkje is een gepassioneerd fotografe die veel in haar mars heeft. Onlangs afgestudeerd aan de Fotovakschool, heeft zij nu volop tijd haar “kunsten” aan de man te brengen. Haar specialiteit is portretten en reportages maar zelf ben ik wég van haar reisfoto’s van over de hele wereld! Ook haar ansichtkaarten die zij via haar website (www.eelk.nl) verkoopt zijn héél origineel!

Het was een hele leuke ontmoeting en ook Eelkje was tevreden gezien haar reactie die ik kort er na ontving: “Erg leuk om dingen te horen waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Bedankt voor jullie komst en adviezen!”